Zavřít reklamu

Představení Androidu 11 se nezadržitelné blíží. Původně se měl nový systém klasicky představit na konferenci Google I/O, jenže tato akce byla kvůli pandemii covidu-19 zrušena. Místo toho chystá Google online párty, která odstartuje 3. června v 17:00. Na akci se dozvíme nejen novinky o Androidu 11, ale také třeba o ekosystému Google Play.

Kromě hlavního streamu bude k dispozici i dvanáct dalších videí, ve kterých se zaměstnanci Googlu zaměří na různá odvětví Androidu. Z části budou určené pro vývojáře Android aplikací a her. Zajímavé věci se z videí však dozví i fanoušci Androidu. Níže už je k dispozici odkaz na samotný přenos, ve kterém si můžete nastavit i připomenutí, abyste na odhalení Androidu 11 nezapomněli.

Ještě před pár týdny se předpokládalo, že se na stejné akci Google ukáže i telefon Pixel 4A. Jenže hned několik zdrojů v poslední době tvrdí, že Pixel 4A bude představen až v polovině července. Přesné důvody neustálých odkladů nejsou známé. Insideři mluví i o tom, že se odloží vlajkový model Pixel 5, který by se normálně měl představit v říjnu 2020.

Dnes nejčtenější

.