Zavřít reklamu

Hublot se po dvou letech opět pustil do chytrých hodinek a ani tentokrát nejde o něco obyčejného. Nové hodinky Big Bang e běží na systému Wear OS od Googlu, doplněny jsou špičkovou výbavou a prémiovými materiály. Nechybí však ani vysoká cena 5200 dolarů za titanovou verzi a 5800 dolarů za keramickou variantu.

Obě verze hodinek jsou k dispozici v 42mm velikosti. Na přední straně je OLED displej s vysokým rozlišením, který je chráněn safírovým sklem. Výkon obstarává čipset Snapdragon 3100, který doplňuje 1GB RAM paměť a 8GB úložiště. Baterie má kapacitu 300 mAh. Z tohoto výpisu tak jde vidět, že hodinky mají v podstatě identické parametry jako jiné high-endové Wear OS hodinky. Jediným rozdílem je safírové sklo, které mají pouze prémiové hodinky a bohužel také to, že v těchto hodinkách chybí GPS.

Hublot si připravil alespoň pár softwarových změn. Konkrétněji se jedná o nové ciferníky s lunárním kalendářem a jeden speciální ciferník, který dokáže během dne měnit barvy. Ten je součástí kampaně #HuboltLovesArt initiative.

Klasické Wear OS hodinky vás vyjdou maximálně na pár stovek dolarů, takže je jasné, že Hublot s Big Bang míří na úplně jinou cílovou skupinu. Určeny jsou sběratelům luxusních hodinek a dají se využít i například jako investice. První chytré hodinky Hublot se před dvěma roky prodávaly za částku 5200 dolarů, nyní už je seženete za zhruba 6000 dolarů. Očekává se, že podobně poroste cena i u modelu Big Bang e.

hublot big bang e
Zdroj: Hublot

Dnes nejčtenější

.