Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Reproduktory EVOLVEO řady Armor byly navrženy tak, aby odolaly nepříznivým podmínkám, ale zároveň poskytly co nejlepší zvukový zážitek. Novinkou v této produktové řadě jsou reproduktory EVOLVEO Armor s označením O1 a O2 a také O5 a O6. Všechny tyto reproduktory splňují normy IPX7, která zaručuje, že voda jim nevadí. Dokáží hrát a plavat na vodní hladině, odolají náhodné vodě i krátkému ponoření. Reproduktory je možné vzít na akci k bazénu, na sjíždění řeky nebo do přírody. Pogumovaný povrch navíc zvyšuje odolnost proti pádu. Poutko umožňuje rychlé uchycení reproduktoru k batohu nebo tašce.

EVOLVEO Armor O1 a O2 jsou aktivní outdoorové bezdrátové reproduktory s výkonem 12 W, vestavěnou technologií MaxxAudio DSP a výdrží baterie až 24 hodin. Kompaktní provedení (10,5 × 10,5 × 6 cm), hmotnost 411 g a industriální design dělá z reproduktorů EVOLVEO Armor O1 nebo O2 ideálního společníka všude tam, kde hrozí voda. Pomocí uvedených reproduktorů lze provádět i telefonní hovory v handsfree režimu. Díky funkci TWS Sync 2 lze připojit dva reproduktory k jednomu zdroji a zvýšit tak zážitek z přehrávání hudby. Hudbu lze bezdrátově přehrávat ze spárovaného zařízení nebo z paměťové karty (není součástí balení), případně ze zařízení propojeného kabelem 3,5 mm AUX-IN. Uvedené modely se liší barevným provedením (černá a modro-černá).

EVOLVEO Armor O5 a O6 jsou větší (21 × 8,5 × 8,5 cm), robustnější (667 g), poskytují vyšší výkon (40 W) a dokáží přehrávat hudební soubory z Bluetooth připojeného zařízení po celý den. Dosah je až 20 m. Armor O5 a O6 mají i slot pro paměťovou kartu, případně připojení pomocí kabelu AUX-IN 3,5 mm. Uvedené modely se liší barevným provedením (černá a modro-černá). Ovládání je rozšířeno o tlačítko ekvalizéru, který nabízí několik režimů. ARMOR O5 a O6 podporují MaxxAudio DSP, funkci TWS Sync 2 a lze je využít i pro handsfree volání.

Dostupnost a cena

Outdoorový reproduktor EVOLVEO Armor O1 (černý) nebo O2 (modro-černý) je dostupný prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců. Doporučená koncová cena je 890 Kč včetně DPH.

EVOLVEO Armor O5 (černý) nebo O6 (modro-černý) má doporučenou cenu 1 590 Kč včetně DPH.

Dnes nejčtenější

.