Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Hledáte kvalitní bezdrátový reproduktor, který bude chytrý a zároveň si bude dokonale rozumět s ostatními produkty od Applu? Pak je suverénně nejlepší volbou Apple HomePod, který tyto parametry splňuje na výbornou. Jeho cena je sice i roky po představení poměrně vysoká, díky příjemné slevě na Alze jej však nyní lze získat poměrně výhodně.

HomePod se vyznačuje především velmi kvalitním zvukem, který nadchne i ty nejnáročnější posluchače. Těšit se ale též můžete na umělou asistentku Siri, která našla v HomePodu nový domov. Díky ní tak můžete skrze reproduktor ovládat i svou chytrou domácnost či vyřizovat jednodušší úkony jen pomocí vašeho hlasu. Apple navíc HomePod stále softwarově vylepšuje, takže se dá očekávat, že se jeho využitelnost v budoucnu ještě výrazně zvýší. Příjemným bonusem je pak jeho design, který skvěle doplní moderní domácnost všech jablíčkářů.

Běžná cena HomePodu na Alze je 9199 korun, nyní jej však lze získat ve slevě za příjemných 8490 korun a to jak v bílé, tak i vesmírně šedé barvě. Zkrátka a dobře – na své si přijde naprosto každý.

Apple-HomePod-recenze-FB

Dnes nejčtenější

.