Zavřít reklamu

Úterý 10. listopadu mělo mnoho fanoušků herní konzole Xbox ve svých kalendářích zakroužkováno pořádně tučným kroužkem. Právě na tento den totiž připadlo spuštění prodejů nové generace těchto herních konzolí – konkrétně modelů Series S a X. A jelikož  podobná událost přímo vybízí k nejrůznějším formám oslavy, připravila si Alza ve spolupráci s Xboxem skvělou desetidenní akci Online Gaming Festival, v rámci níž se můžete nejen skvěle pobavit, ale rovněž vyhrát hodnotné ceny.

Kvůli pandemii koronaviru se celý Online Gaming Festival uskuteční na internetu a to ve formě livestreamů, které jsou naplánované denně až do 19. listopadu od 18:00. Na úterý 10. listopadu připadl livestream týkající se slavnostního představení nového Xboxu, středa 10. listopadu se ponese v duchu létání v Microsoft Flight Simulátoru, čtvrtek pak zase nabídne vůni benzínu ve Forza Horizon. V následujících dnech pak nebude chybět ani hokej, tankové bitvy či nový Assassin’s Creed: Valhalla. Streamy poběží denně od 18:00 a objeví se v nich například DJ Lucky Boy, Sterakdary či markeťačka Microsoftu Olga Ivanová.

Pokud si tedy chcete následujících pár dní zpříjemnit skvělým programem úzce spjatým s herním světem a především pak Xboxem, určitě byste si livestreamy v rámci Online Gaming Festivalu neměli nechat ujít. Užijete si totiž díky nim zaručeně obrovské množství zábavy přímo u vás doma – tedy bez jakéhokoliv rizika nákazy koronavirem. A to se rozhodně vyplatí.

Dnes nejčtenější

.