Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Blíží se poslední příležitost na nákup vánočních dárků a zároveň nastala ideální doba využít velké předvánoční slevy. Mobil Pohotovost garantuje dodání do Vánoc, pokud stihnete uskutečnit objednávku do neděle 20. prosince a zároveň nabízí velké slevy na chytré hodinky od Samsungu nebo OnePlus Nord za nejlepší cenu.

Za super cenu teď koupíte hodinky od Samsungu. Vůbec nejlevnějším modelem jsou Galaxy Watch Active, které vychází jen na 3 490 Kč. Pokud si ale potrpíte na tradičnější design hodinek, pak sáhněte po Galaxy Watch, kde 42mm variantavychází na 4 790 Kč a větší 46mm varianta na 4 990 Kč. Další zlevněné modely najdete přehledně vypsané níže.

1520_794_Samsung Galaxy Watch

Z telefonů se v rámci předvánočních slev vyplatí především OnePlus Nord super výkonem a vlajkovým fotoaparátem, který po zadání kódu PROS10 můžete pořídit jen za 9 891 Kč, což je bezkonkurenčně nejlepší cena na trhu. Za zmínku stojí také Motorola Moto G8 Power za cenu 3 999 Kč, která se může pochlubit bezrámečkovým displej, čtverným fotoaparátem a především až 3denní výdrž na jedno nabití.

A za téměř poloviční cenu teď pořídíte chytré kartáčky OralB. Například Oral-B Genius 8000 nyní za 2 999 Kč (původně 4 990 Kč) snadno spárujete s telefonem a spolu s technologií detekce polohy si můžete v aplikaci zkontrolovat, které části ústní dutiny jste při čištění vynechali.

Dnes nejčtenější

.