Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Jeden z nejočekávanějších smartphonů tohoto roku je tady. Samsung dnes světu ukázal novou řadu svých vlajkových telefonů Galaxy S21. A hned na úvod lze říci, že jde bezpochyby o nejlepší telefony, jaké kdy Samsung představil. S novinkou přichází i nová služba, která představuje bezkonkurenčně nejlepší přechod ze stávajícího smartphonu právě na novinku od Samsungu.

Samsung Galaxy S21, Galaxy S21+ a Galaxy S21 Ultra nabízí to nejlepší, co lze momentálně na trhu se smartphony najít. Základem je ikonický design v čele s matnou úpravou zad v nové paletě barev. Vzadu se pak vyjímá zcela nový až 108Mpx fotoaparát doplněný o laserové ostření a 10násobný zoom u varianty Ultra, který nabízí prvotřídní kvalitu fotografií i videa. Naopak přední stranu zdobí super-plynulý 120Hz displej s adaptivní obnovovací frekvencí. Ve výbavě samozřejmě nechybí ani podpora ultra-rychlého 5G připojení, až 5000mAh baterie s dlouhou výdrží, super-výkonný 5nm procesor, až 16 GB RAM, až 40Mpx přední fotoaparát a vůbec poprvé také podpora stylusu S Pen u varianty Ultra.

Samsung Galaxy S21

Dva dárky k předobjednávkám

Pokud chcete mezi prvními vlastnit jeden z nejlepších smartphonů současnosti, můžete už od dnešního dne využít výhodných předobjednávek, kdy k telefonu zdarma získáte dárky v hodnotě 6 880 Kč. Ke Galaxy S21/S21+ získáte sluchátka Galaxy Buds Live a nový SmartTag. Při koupi Galaxy S21 Ultra na vás čekají nová sluchátka Galaxy Buds Pro a nový SmartTag.

Galaxy S21 - darky k predobjednavce

Spolu s rodinou vlajkových telefonů Galaxy S21 představil dnes Samsung také nová sluchátka Galaxy Buds Pro s prvotřídní zvukovou reprodukcí, funkcí aktivního potlačení hluku, ambientním režimem, voděodolností a až 8hodinovou výdrží na jedno nabití. Samsung Galaxy Buds Pro si můžete předobjednat přímo tady jako dárek k nim získáte bezdrátovou nabíječku Samsung.

Nejvýhodnější přechod na Galaxy S21

To ale není vše. S příchodem nového Samsungu představila Mobil Pohotovost novou službu pro bezkonkurenčně nejvýhodnější přechod ze stávajícího telefonu právě na nový Galaxy S21. Upgradovat můžete prakticky z jakéhokoli smartphonu (Samsung, Huawei, Xiaomi i Apple) a vždy získáte vůbec nejnižší měsíční splátku. Stačí jen koupit nový Samsung, prodat starý telefon a pak už jen splácíte rozdíl. 

Pokud se například rozhodnete přejít z loňského Galaxy S20, pak vás nový Galaxy S21 vyjde jen na 399 Kč měsíčně. A vlastníte-li například starší Galaxy S8, pak za novinku zaplatíte 738 Kč měsíčně. Ať už disponujete jakýmkoli modelem, na mp.cz/galaxys21 můžete v jednoduché kalkulačce zjistit, na kolik vás Galaxy S21, S21+ nebo S21 Ultra v rámci nové služby vyjde.

Prejdi na novy Samsung Galaxy S21

Dnes nejčtenější

.