Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Šestá generace populárního chytrého náramku od Xiaomi je tady. Na českém trhu si již můžete předobjednat nový Mi Band 6, které má opět čím zaujmout. U Xiaomi ale stojí za zmínku také Mi Fan Festival, který tento týden míří již do finále.

Xiaomi Mi Band 6

Nová verze fitness náramku od Xiaomi opět disponuje větším displejem, který tentokrát narostl poměrně významně, a to na 1,56 palce, takže nyní pokrývá prakticky celou přední část těla náramku. Ruku v ruce s tím narostlo i rozlišení a také jemnost displeje.

Tím ale výčet novinek nekončí, byť větší a kvalitnější displej je bezesporu tím nejzásadnějším, co Mi Band 6 nabízí. Novinkou je nicméně také senzor pro měření hladiny kyslíku v krvi (SPO2). Vzrostl i počet sportovních, které je náramek schopný měřit, a to konkrétně z 11 na 30. A automatické rozpoznání a zahájení měření umí Mi Band 6 nově u šesti různých sportů. Poslední novinkou je nižší startovací cena – zatímco loňský model se začal prodávat za 1 490 korun, nový Mi Band 6 startuje na 1 190 Kč.

1520_794_Xiaomi Mi Band 6

Mi Fan Festival

Ještě do konce tohoto týdne běží Xiaomi Mi Fan Festival. Zbývá tedy poslední několik dnů, kdy je možné využít nezanedbatelné slevy na prakticky všechny produkty Xiaomi. Zatímco u telefonů získáte nižší cenu po zadání kódu „MiFan“ v košíku, tak v případě příslušenství je sleva již promítnuta v koncové ceně. Celou nabídku Mi Fan Festivalu najdete na tomto odkazu, níže jsme pak vybrali ty nejzajímavější kousky.

xiaomi-mi-air-purifier-pro-h

Dnes nejčtenější

.