Zavřít reklamu

Hudební streamovací služba Spotify spustila v mobilních aplikacích Facebooku hudební minipřehrávač, který byl dříve známý pod názvem Project Boombox. K novému přehrávači budou mít od tohoto týdne přístup vybraní uživatelé předplatitelského plánu Spotify Premium i bezplatné verze.

Díky integrovanému přehrávači budou moci uživatelé poslouchat oblíbené skladby ze Spotify v aplikaci Facebook pro Android a iOS. U bezplatné verze se nová funkce bude lišit tím, že bude přehrávat hudbu v režimu náhodného přehrávání a s reklamami.

Funkce se dostává k uživatelům mnoha zemí světa, včetně USA, Kanady, Austrálie, Nového Zélandu, Jižní Afriky, Mexika, Peru, Ekvádoru, Dominikánské republiky, Kolumbie, Chile, Japonska, Thajska nebo Malajsie. Na další trhy se má rozšířit v následujících měsících. Pak je tu ještě jedna zpráva týkající se největší hudební streamovací služby na světě a ta pro mnohé nebude radostná. Spotify totiž oznámilo zvýšení cen v Evropě a USA. V USA se zvýšení týká pouze rodinného předplatného, v rámci nějž dochází ke zdražení ze 14,99 na 15,99 dolarů měsíčně.

V Evropě je tomu jinak, zde se cena rodinného předplatného zvýšila z 14,99 na 17,99 eur a zdražení se týká i studentského předplatného (zvýšení ze 4,99 na 5,99 eur) a předplatného Duo, kde se cena zvedla z 11,99 na 12,99 eur.

Dnes nejčtenější

.