Zavřít reklamu

Do éteru pronikl render zadní strany telefonu Honor 50. Ukazuje elipsovitý fotomodul tvořený dvěma velkými kruhy. V horním kruhu se nachází jeden senzor, v dolním pak dva, z nichž jeden je periskopový fotoaparát. Za povšimnutí také stojí, že horní snímač je obklopen stylovým stříbrným kruhem.

Leaker ZEALER, který render zveřejnil na čínské sociální síti Weibo, neuvedl, zda se jedná o reálný obrázek, nebo render z CAD softwaru. Spíše to však vypadá na první možnost, CAD rendery totiž takto detailní nebývají. Pokud jde o fotomodul, vedle periskopového fotoaparátu se pravděpodobně nachází ultraširokoúhlý snímač nebo portrétová kamerka.

O možných specifikacích Honoru 50 v tuto chvíli nemáme žádné informace, již dříve však prostřednictvím benchmarku Master LU unikly parametry modelu Honor 50 Pro+. Ten by měl dostat do vínku AMOLED displej s úhlopříčkou 6,79 palců, rozlišením QHD+ a obnovovací frekvencí 120 Hz, čipset Snapdragon 888, alespoň 8 GB operační paměti a minimálně 128 GB vnitřní paměti, 50MPx hlavní fotoaparát, duální přední kamerku s rozlišením 32 a 8 MPx a baterii s kapacitou 4400 mAh a podporou 66W drátového a 50W bezdrátového nabíjení.

Nová vlajková řada, která by měla zahrnovat ještě model Honor 50 Pro, bude podle všeho představena ještě tento měsíc. Jestli bude dostupná mimo Čínu, v tuto chvíli není známo.

Dnes nejčtenější

.