Zavřít reklamu

Do éteru pronikly snímky a video telefonu Honor 50. Fotografie potvrzují to, co předtím ukazovaly uniklé rendery, tedy že smartphone bude disponovat fotomodulem se dvěma velkými kruhy, v nichž sídlí celkem čtyři senzory (jeden v horním, tři ve spodním). Odhalily také, lépe řečeno potvrdily, že telefon se bude nabízet ve čtyřech barvách.

Fotografie ukazují Honor 50 konkrétně v černé, zelené, šedé a gradientní barvě. Všechny vypadají velmi atraktivně, včetně standardní černé. Šedá varianta se za určitého osvětlení jiskří, zatímco zelená a gradientní odráží světlo, což se může hodit při pořizování „selfíček“ nebo točení videí pro sociální sítě.

Honor 50 podle dosavadních úniků dostane do vínku AMOLED displej se zatím neznámou úhlopříčkou (očekávat lze však „plus minus“ 6,5 palců) a pod ním integrovanou čtečkou otisků prstů, nový čipset Qualcommu pro střední třídu Snapdragon 778G, minimálně 6 GB operační a 128 GB vnitřní paměti, 50MPx hlavní fotoaparát a podporu 66W rychlého nabíjení. Jako modely Honor 50 Pro a Pro+ bude disponovat službami Googlu.

Nová řada bude na scénu uvedena již příští týden ve středu.

Dnes nejčtenější

.