Zavřít reklamu

Do éteru pronikly zajímavé informace o nástupce telefonu OnePlus Nord. Podle čínského leakera vystupujícího na čínské sociální síti Weibo pod jménem Arsenal bude Nord 2 v podstatě přeznačeným telefonem Realme X9 Pro. Oba smartphony se prý budou lišit prakticky jen použitým čipsetem.

Arsenal tvrdí, že Realme uvede na scénu dvě verze telefonu střední třídy X9 Pro – jedna prý dostane do vínku čipset Snapdragon 870 a zakřivený displej a druhá čip Dimensity 1200 a plochý displej. První zmíněná by měla být dostupná pouze pro čínský trh, zatímco druhá (Nord 2) pro zbytek světa.

Vzhledem k tomu, že značky OnePlus a Realme spadají pod mateřskou společnost BBK Electronics, není nijak šokující, že by oba telefony měly sdílet stejné komponenty nebo celá těla. X9 Pro podle neoficiálních zpráv dostane do vínku Super AMOLED displej s úhlopříčkou 6,55 palců, 8 nebo 12 GB operační a 128 či 256 GB vnitřní paměti, trojitý fotoaparát s rozlišením 50, 16 a 2 MPx (hlavní by měl disponovat senzorem Sony IMX766, který používá aktuální „vlajka“ OnePlus 9 Pro coby širokoúhlou kameru, druhý vybaven širokoúhlým objektivem a třetí sloužit jako monochromatická kamera) a baterii s kapacitou 4500 mAh.

Nord 2 bude podle různých indicií představen v srpnu, přičemž existuje šance, že to bude už příští měsíc.

Dnes nejčtenější

.