Zavřít reklamu

Inovativně-experimentální značka Xiaomi Mi Mix letos zaznamenala comeback – nese ji první skládací smartphone čínského smartphonového giganta. A brzy by ji mohlo nést další zařízení, tentokrát tradičnější smartphone.

Podle zpráv z Číny pracuje Xiaomi na vlajkovém telefonu, který by měl v jeho nabídce figurovat výše než současná „vlajka“ Mi 11 Ultra. Smartphone prý bude na trh uveden pod názvem Mi Mix 4 a bude disponovat některými nejpokročilejšími mobilními technologiemi.

Mi Mix 4 by měl pokračovat v tradici předchozích modelů Mi Mix a chlubit se bezrámečkovým designem. Hlavním technologickým lákadlem však prý bude poddisplejový fotoaparát, který podle všeho bude používat i druhá generace Mi Mix Foldu. Kromě toho by měl také lákat na superrychlé nabíjení s výkonem 120 W.

Telefon prý jinak do vínku dostane čipset Snapdragon 888, displej s rozlišením FHD+ nebo QHD+ a baterii s kapacitou 4500 mAh. Lze též očekávat, že bude mít minimálně trojitý zadní fotoaparát či vyšší obnovovací frekvenci displeje.

Mi Mix 4 by měl být uveden na scénu ve třetím kvartálu letošního roku. Je velmi pravděpodobné, že se bude prodávat dráž než Mi 11 Ultra, která v Evropě stojí 1 199 eur (u nás se nabízí nejlevněji za 31 990 korun).

Dnes nejčtenější

.