Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Na dnešním trhu s chytrými hodinkami naleznete nespočet různých modelů. Ty se od sebe vzájemně odlišují nejen designem, ale také svými funkcemi a možnostmi, které uživateli nabízejí. Jestliže aktuálně zvažujete koupi takzvaných smartwatch, každopádně nechcete za ně utrácet několik tisíc, máme pro vás zajímavý tip. Potěšit totiž dokáže oblíbený model X-fit Watch 2 Lite od ještě oblíbenější společnosti Niceboy, která má rozhodně co nabídnout.

Po stránce designu hodinky připomínají Apple Watch a nabízejí tedy čtvercový ciferník. Samotná dotyková obrazovka je tvořena 2,5D displejem s velikostí 1,69″, přičemž potěšit dokáže i relativně nízká hmotnost, konkrétně tedy pouhých 16,9 gramů. O spojení s chytrým telefonem se stará rozhraní Bluetooth 5.0 zajišťující stabilní přenos. Dnešní normou chytrých hodinek je samozřejmě i odolnost vůči prachu a vodě. Tento bod X-fit Watch 2 Lite splňují na výbornou, jelikož nabízejí krytí IP67. Potěšit ještě dokáže úctyhodná výdrž baterie dosahující až 7 dní na jedno nabití. Hodinky si nadále poradí s monitorováním zdravotních hodnot jako je například srdeční tep, krevní tlak, okysličení krve, anebo spánek. Veškeré statistiky jsou následně k vidění v rámci aplikace na mobilním telefonu, které samozřejmě nechybí ani čeština.

Chytré hodinky jsou samozřejmě úzce spojeny i se sportem. Ani v tomto případě model neztrácí, jelikož nabízí hned 7 sportovních režimů dle aktuálně prováděné aktivity. Může se tak jednat o chůzi, běh, cyklistiku, skákání přes švihadlo, anebo hraní badmintonu, basketbalu a fotbalu. Hodinky vás nadále dokážou informovat o příchozích hovorech, textových zprávách a notifikacích z ostatních aplikací. Samotný ciferník si pak můžete přizpůsobit dle vlastních preferencí. Na výběr totiž máte z více než 75 stylových ciferníků, mezi kterými si rozhodně najdete svého favorita. To vše skvěle doplňují další funkce určené například pro ovládání hudby, zobrazení předpovědi počasí, využití stopek a dalších. X-fit Watch 2 Lite jsou dodávány s pohodlným a vyměnitelným silikonovým řemínkem. Hlavním lákadlem je ale bezesporu přívětivá cena. Ta totiž činí pouhých 999 korun.

Hodinky Niceboy X-fit Watch 2 Lite zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.