Zavřít reklamu

Jedna ze základních aplikací Googlu – Hodiny – má velký problém. Řada uživatelů si totiž již nějakou dobu stěžuje, že je nebudí. Podle zprávy na sociální síti Reddit za to může chyba v aplikaci, která způsobuje, že se přednastavené budíky neaktivují (nedojde k přehrání zvuku nebo notifikace; v některých případech telefon jen jednou zavibruje).

Hlavní příčinou nepříjemného problému se zdát být zapnutý režim Nerušit. Google již dal na vědomí, že o problému ví a momentálně pracuje na jeho opravě. Kdy by měla být k dispozici, však neuvedl.

Podle všeho problém postihuje zejména telefony čínských značek jako Oppo a OnePlus a také některé modely Pixelu (konkrétně Pixel 3, Pixel 4a a Pixel 5). Některým dotčeným uživatelům se jej podařilo vyřešit restartováním telefonu, u jiných však toto řešení nezafungovalo.

O tom, že má aplikace vážný problém, svědčí i to, že poslední recenze v obchodě Google Play ji hodnotí jen jednou hvězdičkou. Na to, že je nebudí, si v recenzích stěžují jak někteří čeští, tak zahraniční uživatelé.

Používáte na svém telefonu aplikaci Hodiny od Googlu? Zažili jste, že vás v ní nastavené budíky někdy nevzbudily? Dejte nám vědět v komentářích pod článkem.

Dnes nejčtenější

.