Zavřít reklamu

Honor již téměř rok působí jako nezávislá značka a během této doby uvedl na trh mimo jiné úspěšné řady Honor 50 a Honor Magic 3. Nyní do éteru pronikly zprávy, že jeden z jeho příštích telefonů nabídne skoro tak velký displej jako obr mezi smartphony Huawei Mate 20X.

Podle známého čínského leakera vystupujícího na sociálního síti Weibo pod jménem Panda is bald ponese zařízení název Honor X30 Max a bude mít úhlopříčku 7,09 palců (pro připomenutí – Huawei Mate 20X disponoval 7,2palcovou obrazovkou). Telefon prý kromě toho do vínku dostane čipset střední třídy Dimensity 900 5G, 64MPx hlavní fotoaparát a baterii s kapacitou 6000 mAh a podporou rychlého nabíjení s výkonem 22,5 W.

Údajný Honor X30 Max, který by měl být nástupcem loňského telefonu Honor X10 Max 5G, bude podle dalšího čínského leakera Digital Chat Station v Číně představen před 11. listopadem. V tuto chvíli není jasné, jestli bude dostupný na mezinárodních trzích. Zdá se vám displej smartphonu s úhlopříčkou přes 7 palců již extrémní? Jaká je podle vás jeho ideální velikost? Dejte nám vědět v komentářích.

Dnes nejčtenější

.