Zavřít reklamu

Google začátkem tohoto týdne vypustil na podporované Pixely (konkrétně Pixel 3, Pixel 3 XL, Pixel 3a, Pixel 3a XL, Pixel 4, Pixel 4 XL, Pixel 4a, Pixel 4a 5G, Pixel 5 a Pixel 5a) finální verzi Androidu 12 (nové Pixely 6 by měly brzy následovat). Aktualizace, jejíž testování trvalo několik měsíců, však nevychytala všechny mouchy. Alespoň tedy podle některých uživatelů, kteří si nejnovější Android nainstalovali jako první.

Postižení uživatelé si na oficiálním fóru podpory pro telefony Pixel nejvíce stěžují na abnormálně rychlé vybíjení baterie a náhodné padání aplikací (mimo jiné Gmailu). Jiným podle jejich slov zase špatně funguje fotoaparát nebo odemykání telefonu obličejem. Někteří se tyto problémy snažili vyřešit opakovaným resetováním zařízení do továrního nastavení, restartováním telefonu do nouzového režimu nebo vymazáním mezipaměti, nic z toho však nepomohlo.

V tuto chvíli není jasné, jak jsou výše uvedené problémy rozšířené, a není ani známo, jestli je Google hodlá řešit, neboť se k věci zatím nevyjádřil. Vzhledem k tomu, že stížností není zrovna málo a poměrně rychle přibývají, je však nanejvýš pravděpodobné, že americký technologický gigant o problémech ví a že oprava na sebe nenechá dlouho čekat.

an.

Dnes nejčtenější

.