Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Nové hry vyžadují stále výkonnější počítače i příslušenství. Ty představují poměrně drahou záležitost s krátkou životností, jinými slovy – nevýhodnou investici. Díky službě Relodit si teď může každý okamžitě pořídit vysněný výkonný herní počítač. A to bez kompromisů při výběru grafické karty či procesoru a aniž by musel řešit hotovost nebo předražený nákup na splátky, případně servis a rychlé zastarání hardwaru.

Jednoduše si může svůj herní počítač, herní notebook nebo set pronajmout a po dvou letech si počítač vyměnit za nový. Jedná se o velmi výhodné řešení pro všechny herní nadšence, protože součástí služby, tedy v platbě, je i servis a pojištění proti zničení či krádeži. Občasní i profesionální hráči si tak mohou užívat dokonalé herní zážitky na té nejlepší mašině.

Professional gamer playing online games tournaments pc computer with headphones, Blurred red and blue background

Díky službě Relodit může mít každý svůj vysněný herní set už za tři dny doma. A to i přes současnou čipovou krizi, kdy se na některé zboží čeká i půl roku. Relodit má i ty nejmodernější výkonné herní stroje skladem. Zájemce o ně si jednoduše na stránkách www.relodit.cz vybere a vyplní on-line žádost. Po jejím schválení obdrží emailem návrh smlouvy. Pak už stačí si telefonicky domluvit termín, kdy kurýr přiveze k podpisu dokumenty a po podpisu zboží předá. Zákazník pak platí sjednanou měsíční platbu po dobu dvou let. Po uplynutí smlouvy zařízení vrátí, resp. si ho může vyměnit za nové a nemusí řešit, co se starým, většinou těžko prodejným zařízením. Pronájem lze i předčasně ukončit.

Další velkou výhodou je servis a pojištění v ceně. Nestane se totiž, že v případě problému bude muset hráč odevzdat svůj počítač do servisu a dlouhé týdny čekat na jeho opravu. V případě záruční opravy Relodit totiž obratem počítač vymění na potřebnou dobu za jiný funkční, aby herní nadšenci nevypadli z kola. Relodit poskytuje svým klientům rozsáhlý zákaznický servis.

Díky službě Relodit se stává svět počítačových her dostupnější pro všechny nadšence. Začátečníci i nároční hráči se tak mohou těšit i ze skvělého vánočního dárku.

Bližší informace naleznete zde

Dnes nejčtenější

.