Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Značka LAMAX se na českém trhu prosadila díky audio produktům se skvělým poměrem cena/výkon. Nyní svou nabídku výrazně rozšířila a představila nová sluchátka a reproduktory, včetně nástupců předchozí generace. A právě díky sympatickým cenám se z nich stává ideální vánoční dárek.

Konečně sluchátka s nožičkou

Velmi zajímavým kouskem jsou sluchátka LAMAX Trims1. Jde o bezdrátové špunty s nožičkou, která jsou dostupná v černém a bílém provedení. Nabídnou úctyhodnou výdrž 6 hodin na jedno nabití, dotykové ovládání a zvuk vyladěný pomocí technologie BeatBass. Tím nejzajímavějším je ale jejich cena – stojí totiž pouze 790 Kč.

Náhlavní sluchátka jen za pár stovek

Příznivce náhlavních sluchátek by mohly zajmout LAMAX Blaze2 a LAMAX Muse2, které se od sebe liší hlavně konstrukcí – Blaze2 jsou kompaktnější, Muse2 naopak robustnější, tudíž lépe tlumí zvuky z okolí. Parametry ale mají prakticky totožné, jelikož oba modely nabízí až 35hodinovou výdrž, zvuk vylepšený pomocí technologie BeatBass, funkci automatického párování a také mikrofon pro handsfree hovory. Posledními rozdíly jsou cena a dostupné barvy. Robustnější LAMAX Muse2 vychází na 890 Kč, kompaktnější Blaze2 stojí jen 790 Kč a navíc i v růžové variantě, tudíž jsou ideální i pro něžná pohlaví.

1520_794_LAMAX Trims1

Rozšíření oblíbeného Sounder2

Nových přírůstků se ale dočkala také řada populárního reproduktoru Sounder2, které se zároveň zařazují do rodiny LAMAX BeatShare – technologie, díky které je můžete propojit více reproduktorů mezi sebou. První novinkou je LAMAX Sounder2 Mini za 790 Kč, který se chlubí 360° zvukem vyladěný technologií BeatBass, výdrží až 30 hodin a voděodolností IP66. Druhou novinkou je LAMAX Sounder2 Max za 1 990 Kč, jehož hlavní předností je výkon 50 W, hudební režimy Bass nebo 3D sound a vylepšená voděodolnost IP67.

Dnes nejčtenější

.