Zavřít reklamu

Není nutné kupovat si obsah z Google Play za plnou cenu, když na něho vývojáři často dělají množství slev. Na jednotlivých titulech tak můžete ušetřit klidně i stovky korun. Zde máte aktuální pětici titulů, která je ke dni vydání článku úplně zdarma nebo alespoň ve slevě. Najdete zde nejen RPG tituly, ale i jednu parádní strategii. 

Vengeance RPG 2D 

Původní cena 90 Kč, nyní 44 Kč, stažení v Google Play

Už dle názvu je samozřejmě evidentní, že se jedná o RPG hru. V té se zde ponoříte do poutavého a patřičně magického příběhu doprovázeného krásnou hudbou ale temnou atmosférou. Vaše cesta bude odměněna legendárními a mýtickými předměty, které budete nejen nacházet, ale i sami tvořit a dále vylepšovat. Hra už neobsahuje žádné reklamy ani In-App nákupy.

Hexologic 

Původní cena 47 Kč, nyní 23 Kč, stažení v Google Play

Tato hra je založena na smyslu sudoku, ale převádí jej do šestihranných mřížek, díky čemuž dává tomuto konceptu zcela jiný rozměr. Jde tedy o to, abyste dosáhli kombinace teček uvnitř šestihranů ve třech možných směrech tak, aby se jejich součet shodoval s tím, který je uveden na jejich okraji. Jednoduchá herní mechanika nese krásný grafický design a nechybí ani relaxační hudba.

Mortal Crusade 

Původní cena 110 Kč, nyní 50 Kč, stažení v Google Play

Jde o typickou RPG plošinovku staré školy, tedy i s jasným odkazem k pixelové grafice, kterou si ale skutečně užijete. Dýchne z ní na vás nejen patřičná dávka nostalgie, výhodu má i v tom, že díky ní není hra náročná na výkon zařízení. Ve svém putování pak narazíte na množství nepřátel ale samozřejmě také tuhé bossy, hrát můžete off-line i na gamepadech, nechybí ani světové žebříčky a úspěchy.

Neighbours from Hell 2 Premium 

Původní cena 100 Kč, nyní 15 Kč, stažení v Google Play

Hra je logickým titulem, ve které je vaším úkolem udělat vašemu sousedu z jeho dovolené doslova peklo. Čeká zde na vás 14 nových epizod, ve kterých navštívíte 6 různých míst, včetně výletní lodě, Číny, Indie a Mexika. Oproti prvnímu dílu přibylo také pět nových postav a mnoho zvířat. Nechybí ani skvělý soundtrack odrážející atmosféru destinací.

Shattered Plane: Turn-Based Strategy Game 

Původní cena 140 Kč, nyní 23 Kč, stažení v Google Play

Hra je zasazena do slovanského fantasy vesmíru obývaného divokými příšerami a utlačovaným lidstvem. Vy se zde pak stanete jedním ze slovanských polobohů a povedete svou armádu fantastických tvorů k vítězství v božské válce o nadvládu kontinentu. Zajímavostí titulu pak jistě je možnost hrát i proti svým přátelům v přítomném multiplayeru.

Dnes nejčtenější

.