Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Společnost TCL Electronics, jeden z dominantních hráčů v globálním odvětví výroby televizorů a přední značka spotřební elektroniky, obdržela ocenění Red Dot Awards za produktový design. Cena se týká tří televizorů a dvou soundbarů (včetně zcela nových modelových řad, které budou uvedeny na trh v průběhu roku 2022).

Mezinárodní porota uděluje ocenění Red Dot produktům, které se vyznačují výjimečným a vysoce kvalitním designem. Letos bylo toto velmi ceněné uznání uděleno těmto produktům TCL pro domácí kino:

  • TCL OD Zero Mini LED 8K TV X925 PRO
  • TCL Mini LED 4K TV C93 Series
  • TCL Mini LED 4K TV C83 Series
  • TCL Soundbar C935U
  • TCL Soundbar P733W
TCL_Red Dot Design Awards_2022

Nové produktové řady televizorů TCL C93 a C83 zvedají laťku atraktivního designu televizorů. Obě oceněné řady televizorů C93 a C83 mají štíhlý, tenký design, který jim umožní stát se nedílnou součástí všech domácností. Televizory tak poskytují nejen pohlcující zážitek z domácí zábavy, ale stávají se podstatným prvkem v řešení interiéru a tvoří nepřehlédnutelný estetický doplněk. Tyto dvě produktové řady budou uvedeny na trh v průběhu roku 2022.

Další z řady televizorů TCL, které obdržely ocenění Red Dot, je TCL Mini LED 8K TV X925 PRO s technologií OD Zero Mini LED v ultratenkém profilu a v jedinečném designu. Ocenění Red Dot podtrhuje odhodlání společnosti TCL stát se klíčovým hráčem v segmentu televizorů s technologií Mini LED a nabízet digitálně propojenou zábavu pomocí nejlepších technologií.

Nejnovější soundbary TCL C935U a P733W, které budou uvedeny na trh v průběhu roku 2022, získaly ocenění Red Dot jako uznání jedinečného designu a využití inovativní technologie akustického odrazu.

„TCL je nadšená o velmi poctěna tím, že získala několik ocenění Red Dot za výjimečný produktový design. Naše ambice inspirovat k dokonalosti se řídí sloganem ‚Inspire Greatness‘ a mise společnosti TCL zůstává stále stejná. Chceme ulehčit lidem život a učinit jej chytřejším pomocí vysoce kvalitních produktů za dostupnou cenu, s důrazem na zákazníka, který je vždy na prvním místě,“ komentuje Shaoyong Zhang, CEO společnosti TCL Electronics.

Ocenění Red Dot se udělují za vysokou kvalitu designu. Letos se posuzovaly produkty přihlášené z více než šedesáti zemí světa. Mezinárodní porota profesionálních designérů hodnotila kvalitu designu i rozsah inovací.

Rok 2022 je druhým v řadě, kdy získaly produkty TCL ocenění Red Dot. Je to pozoruhodný úspěch v době, kdy značka TCL expanduje na nové trhy a pokračuje ve výzkumu a vývoji nových možností ve všech aspektech lidského života. Společnost TCL se bude v souladu s heslem ocenění Red Dot “Vítězství je pouze začátek” snažit inspirovat k dokonalosti díky dalším inovativním produktům a pokročilým technologiím.

Dnes nejčtenější

.