Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Xiaomi ode dneška spouští obří slevy na většinu svých smartphonů a chytrých hodinek, ale také na sluchátka, reproduktory, elektrokoloběžky a další doplňky. Při té příležitost vstupuje do prodeje také nový Xiaomi Redmi Note 11 ve speciální XFF edici, který je rovnou zlevněný o osm stovek.

Xiaomi telefony o tisíce levnější

Zejména Xiaomi telefony jsou právě teď k mání za ty nejnižší ceny. Nejzajímavějším kouskem je jednoznačně nový Redmi Note 11 v edici XFF (Xiaomi Fan Festival), jehož cena je pouze při příležitosti startu prodeje snížena na minimum. Ještě levnější než doposud je ale také oblíbený Xiaomi 11 lite 5G NE nebo například i Xiaomi 11T. Všechny zlevněné kousky najdete přímo zde, ty nejzajímavější kousky jsme pro vás přehledně shrnuli níže.

1520_794_Xiaomi_Redmi_Note_11_XFF

Velké slevy na Xiaomi příslušenství

Kromě smartphonů je v akci také celá řada příslušenství. Zlevněné jsou prakticky všechny modely elektrických koloběžek od Xiaomi, a to o další tři tisíce. Levněji můžete pořídit chytré hodinky Mi Watch nebo populární Mi Band 6. Všechno zlevněné příslušenství najdete přímo zde, ty nejzajímavější kousky jsme opět přehledně vypsali níže.

Xiaomi_jaro_slevy

Dnes nejčtenější

.