Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Je tomu jen pár dní, co jsme vás na našem magazínu informovali o skvělých slevách na produkty Philips Hue, které se objevily na Alze. To jsme však netušili, že to nejlepší nás ještě čeká – tedy minimálně v případě světel pro exteriéry. Jejich ceny totiž nyní spadly i o více než třetinu, což vzhledem k tomu, že jsou sama o sobě docela drahá, znamená cenový pád i o více než tisíc korun. A to není ani zdaleka vše. Při větším nákupu lze totiž využít i cashback, díky kterému se vám vrátí 1000 Kč zpět.

Do slev padly na Alze jak interiérová, tak hlavně exteriérová světla, která se nemusíte bát využít třeba na terasách, zahradách a tak podobně. Za zmínku stojí například venkovní LED reflektor Philips Hue White Welcome s parádním světelným tokem 2300 lm, díky kterému si můžete být jisti tím, že skutečně velké prostory. Jeho standardní cena je 4129 Kč, ale díky 29% slevě nyní vyjde jen na 2939 Kč, což je cena, za kterou se prodávají i klasická “hloupá” světla. Máte-li tedy rádi chytré produkty, zde je jeden, který rozhodně stojí za nákup.

Alza nicméně nezapomněla třeba ani na chytré žárovky, jejichž cena taktéž spadla na velmi příjemnou mez. Co se pak týče výše zmíněnoho cashbacku, jeho využití je naprosto jednoduché. Stačí, abyste na Alze (či u jiného partnera Signify, který se zapojil do akce) nakoupili nad 6000 Kč, následně si na příslušných stránkách svůj nákup zaregistrovali a při splnění všech náležitostí vám bude vráceno 1000 Kč na bankovní účet. A jelikož nejsou Philips Hue produkty tak úplně levná záležitost, za 6000 Kč budete mít nakoupeno poměrně rychle.

Dnes nejčtenější

.