Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Společnost TCL Electronics (1070.HK), jeden z dominantních hráčů v globálním odvětví výroby televizorů, uvádí na trh celou řadu televizorů s obřími obrazovkami a nabízí nejlepší pohlcující zážitek díky dostupným technologiím. Inovační a výrobní kapacity společnosti TCL umožňují, že všechny modely televizorů řady C a P jsou nebo budou dostupné i ve velikosti úhlopříčky 75 palců. Značka TCL na trh také uvádí televizory C73 a P73 s úhlopříčkou až 85 palců, a především QLED TCL C735 s obří obrazovkou s úhlopříčkou 98 palců (249 cm) a aktuální doporučenou cenou 149 900 Kč včetně DPH. Všechny velkoformátové televizory TCL nabízejí všem uživatelům mnohem lepší audiovizuální zážitek v duchu slogan značky Inspire Greatness.

Globální trh s televizory se dynamicky vyvíjí a obrazovky se neustále zvětšují. Pro rok 2022 se odhaduje, že televizory s úhlopříčkou větší než 60 palců budou tvořit 20 % prodeje. Navíc s výhledem na nadcházející významné fotbalové události je zřejmý trend směrem k ještě větším obrazovkám (65 a 75 palců a větší). Tento trend se projeví zejména několik týdnů před turnajem. Obří televizory umožňují uživatelům rozšířit audiovizuální zážitek a pozvednout jej na novou úroveň. Doma si tak mohou plně vychutnat atmosféru velkého stadionu nebo kina, případně se plně ponořit do počítačové hry.

V roce 2022 TCL dělá další krok a implementuje svoji vizi dostupných technologií a inovací a poskytuje všem vysoce výkonné a kvalitní produkty. TCL rozšiřuje nabídku svých velkoformátových televizorů napříč produktovými řadami za dostupnou cenu a umožnuje nejlepší domácí zábavu.

Všechny uvedené modely jsou postaveny na platformě Google TV a vyznačují se nejen nejpokročilejšími chytrými funkcemi ale také cenovou dostupností v kategorii velkých televizorů. Televizory TCL se stanou centrem domácí zábavy při rozlišení 4K HDR s bezrámečkovým designem a přinesou vice obrazových zážitků.

TCL_XXL innovations image (kopie)

TCL navrhla speciálně tyto bezrámečkové obří televizory XXL pro optimalizaci filmů a videa, sportovních přenosů a další zábavy přesně podle požadavků zákazníků.

Všechny uvedené modely podporují Dolby Atmos a nabízejí ještě větší pohlcující audio zážitek a také Dolby Vision a HDR10+ pro ještě lepší video zážitek bez ohledu na streamovanou platformu nebo film ve formátu Blu-ray. Hlasové ovládání pak zvyšuje zážitek a přidává pohodlí pro chvíle domácí zábavy.

Společnost TCL na základě potřeb trhu a inovací bude i nadále dodávat tu nejlepší technologii za dostupné ceny. Více novinek a další velké modely televizorů budou představeny na veletrhu IFA 2022 v září tohoto roku.

Dnes nejčtenější

.