Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Do Česka zamířil smartphone s nejrychlejším nabíjením na světě. Řeč je o novém Realme GT Neo 3, který se může pochlubit nejvýkonnějším 150W nabíjením. Novinku nabízí na českém trhu exkluzivně Mobil Pohotovost, kde si ji můžete od dnešního dne výhodně předobjednat. K telefonu navíc dostanete bonus 2 000 Kč.

Extrémně rychlé nabíjení

Realme GT Neo 3 má rozhodně čím zaujmout. Tím nejzajímavějším je bezpochyby podpora bezkonkurenčního rychlonabíjení o výkonu 150W. Na 50 % se tak telefon nabije za pouhých 5 minut. A z 0 na 100 % ho nabijete za úctyhodných 15 minut. To vše samozřejmě s výkonným adaptérem, který je součástí balení.

Ovšem i ostatní parametry má Realme GT Neo 3 velmi zajímavé. Pochlubit se může Super AMOLED displejem s obnovovací frekvencí 120 Hz a zabudovanou čtečkou otisků prstů, stereo reproduktory, 12GB RAM, 256GB úložištěm, podporou 5G sítí a v neposlední řadě také trojicí fotoaparátů s hlavním 50Mpx snímačem Sony s optickou stabilizací. Opomenout bychom neměli ani fakt, že GT Neo 3 je první telefon v Evropě s výkonným procesorem Dimensity 8100 od MediaTeku, který v benchmarcích dosahuje nadstandardních výsledků.

Realme_GT_Neo_3

Předobjednávky exkluzivně u Mobil Pohotovosti

Za cenu 16 990 Kč je Realme GT Neo 3 opravdu lákavou koupí. Předobjednat si ho můžete jedině u Mobil Pohotovost, kde od 9. do 17. června běží exkluzivní předobjednávky, kdy k telefonu navíc dostanete bonus 2 000 Kč. Stačí si telefon objednat na prodejnu a na výkup přinést jakékoli starší zařízení (telefon, tablet, chytré hodinky, notebook, herní konzoli).

1520_794_Realme_GT_Neo_3

Dnes nejčtenější

.