Zavřít reklamu

Nové vivo X80 Lite vstupuje úderem dnešního dne do prodeje. Odlehčená verze vlajkového modelu zaujme hned v několika aspektech a nabídne i speciality, které rozhodně stojí za pozornost. Pokud si na novinku děláte zálusk a chcete ji pořídit co možná nejvýhodněji, vyplatí se zamířit na stránky Mobil Pohotovosti. Jedině tam totiž k vivo X80 lite dostanete slevu, bonus 1 000 Kč na výkup a ještě záruku na 3 roky zdarma.

Chameleon se skvělými parametry

Odlehčené vlajkovky jsou obecně velmi populární a v případě vivo X80 Lite tomu nebude jinak, obzvlášť s ohledem na cenu a výbavu telefonu. Cenově totiž nový model spadá do střední třídy, ale specifikace má více než slušné. Zmínku si zaslouží především zadní 64Mpx fotoaparát s optickou stabilizací, 50Mpx selfie kamerka s funkcí automatického ostření, AMOLED displej se čtečkou otisků a také rychlé 44W nabíjení pro baterii s kapacitou 4 500 mAh. Potěší i štědré 256GB úložiště a 8GB RAM.

Čím ale vivo X80 Lite zaujme, je bezesporu design, protože kombinace kovu a skla dává telefonu prémiový nádech vlajkovky. V případě varianty Sunrise Gold si pak můžete vychutnat ještě jednu specialitu – záda telefonu umí po vystavení slunci změnit barvu ze zlaté na červeno-oranžovou. Zároveň vivo X80 Lite patří k vůbec nejlehčím smartphonům na trhu.

Dvojitá sleva a 3letá záruka

Nové vivo X80 Lite najdete momentálně skladem jedině u Mobil Pohotovosti, kde je zároveň i vůbec nejvýhodnější si novinku pořídit. Do neděle 2. 10. totiž můžete vivo X80 Lite koupit za akční cenu 9 999 Kč(poté 10 999 Kč). Pokud ale u Mobil Pohotovosti zároveň prodáte svůj stávající telefon, ušetříte ještě další tisícovku. A jedině tam taky získáte k telefonu zdarma 3letou záruku.

Dnes nejčtenější

.