Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Koupit si nejnovější smartphony od Motoroly se teď pořádně vyplatí. Mobil Pohotovost totiž k trojici nových modelů z řady Edge 30 od Motoroly nabízí speciální bonus až 3 000 Kč. Právě díky němu se při koupi jakékoli z novinek dostanete na vůbec nejnižší cenu na trhu. K telefonům navíc získáte ten nejlepší možný dárek – prodlouženou 3letou záruku zdarma.

Je tomu jen něco málo přes měsíc, co Motorola představila trojici novinek do svého portfolia – Edge 30 NeoEdge 30 Fusion a Edge 30 Ultra – a už teď můžete všechny tři novinky pořídit u Mobil Pohotovosti mnohem levněji. Pokud totiž při koupi nové Motoroly zároveň prodáte svůj stávající telefon (nebo tablet, chytré hodinky, notebook či herní konzoli), získáte speciální bonus až 3 000 Kč. Díky tomu se dostanete na vůbec nejlepší ceny na českém trhu.

Ceny po uplatnění bonusu:

Motorola_Edge_30_Fusion

Pro co možná nejpohodlnější přechod ze starého telefonu na nový má Mobil Pohotovost připravenou službu Koupíš, Prodáš, Splácíš, v rámci které prodáte svůj stávající telefon a za novou Motorolu tak zaplatíte jen zbývající rozdíl v ceně. Ten můžete buďto uhradit celý najednou, nebo si ho rozdělit do 26 měsíců a docílit tak nejnižší měsíční splátky na trhu.

Měsíčně by vás pak jednotlivé modely mohly vyjít následovně:

Cenu přímo pro svůj konkrétní telefon si můžete snadno nechat spočítat v jednoduché kalkulačce na mp.cz/koupis-prodas.

1520_794_Motorola_Edge_30_Ultra

Dnes nejčtenější

.