Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud se považujete za fanouška chytrého osvětlení, pak pro vás máme skvělý tip! Koncept chytré domácnosti se stává stále populárnějším, díky čemuž jsou jednotlivé produkty podstatně dostupnější. Prakticky každý může svůj domov udělat chytrý a řadu záležitostí kompletně zautomatizovat. A právě k tomu máte nyní nejlepší příležitost! Chytré osvětlení nyní zakoupíte za bezkonkurenční ceny na Svět svítidel.cz.

Hned na první pohled vás potěší neuvěřitelně rozsáhlá nabídka chytrého osvětlení. Na výběr máte z Tuya SmartHome, Smart Steinel, Ledvance SMART+, Immax NEO, Eglo Connect, Nedis, Xiaomi Smart či Nanoleaf. Samozřejmě naprostým králem v této oblasti je stále inteligentní osvětlení Philips Hue, které lze díky kompatibilitě s chytrou domácností Apple HomeKit ovládat klidně i hlasem prostřednictvím Siri. Podporu HomeKitu také nabízí řada dalších produktů.

Philips-Hue-White-and-Color-Ambiance-4

Chytré osvětlení s sebou přináší prakticky neomezené možnosti a je už jen na vás, jak s nimi naložíte. Kromě vzdáleného ovládání se nabízí možnost automatizace (například podle času či polohy). Proč si tedy neudělat radost a nezačít svítit chytře? Řadu produktů totiž nyní pořídíte s parádními slevami!

Prohlédněte si nabídku chytrého osvětlení zde

Dnes nejčtenější

.