Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Robotické vysavače zažívají v posledních letech velký boom a stále více uživatelů svěřuje péči o domácnost těmto skvělým pracantům. Není divu. Robotický vysavač ušetří hodiny času, který můžete věnovat zcela jiným činnostem, a nic nenahradí pocit po příchodu domů, kde je krásně uklizeno. Pokud ještě žádný robotický vysavač nemáte, pořiďte si i vy svého parťáka nejen pro nadcházející vánoční úklid, nebo chytrým vysavačem obdarujte někoho blízkého. Mobil Pohotovost pro vás zlevnila několik kvalitních přístrojů, které nejen vysávají, ale i mopují, jsou kompatibilní s mobilní aplikací a při vybití se sami vrátí do nabíjecí stanice. Tady jsou.

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra EU + vyprazdňovací stanice zdarma

Pokud hledáte opravdu výkonný vysavač s dlouhou výdrží baterie, který je schopný vysát a vytřít velký byt nebo dům, je pro vás Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra ideální výběr. K orientaci využívá 3D laserové skenování prostoru, a dokáže nejen detekovat objekty v prostoru, ale také na podlaze. Vysavač tak rozpozná různé hračky, kabely nebo pohozené oblečení. Disponuje sáním o síle 4000 Pa a 5200mAh baterií s 3úrovňovou inteligentní nádržkou na vodu. Na jedno nabití dokáže Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra uklidit plochu velkou až 240 metrů čtverečních a hodí se na všechny typy podlah i koberce. Díky aplikaci Mi Home si můžete naplánovat, kdy, v jakých místnostech a jak často bude váš robotický pomocník uklízet, nastavit mu zakázané zóny, případně ho spustit, když budete sedět třeba v práci. K jeho nákupu vám Mobil Pohotovost zdarma přidá vyprazdňovací stanici v hodnotě 5 899 Kč.

Roborock Q7 Max

Vysavač Roborock Q7 Max disponuje tichým motorem se sacím výkonem o síle 4200 Pa a kvalitní 5200 mAh Li-ion baterií, díky které dokáže vysavač pokrýt plochu o rozměrech až 300 m², a vysávat tak na jedno nabití až 3 hodiny. Díky takové výbavě je tento vysavač vhodný do velkých prostor, které nejen vysaje, ale také vytře. Roborock Q7 Max je vybaven výbornou laserovou navigační technologií LiDAR, která vytváří přesné mapy domu a identifikuje místnosti až ve 4 různých patrech, a také vysoce kvalitním infračerveným systémem, který vysavači umožní pracovat i ve tmě.

Niceboy ION Charles i9 

Robotický vysavač od českého výrobce Niceboy je vybaven motorem se sáním o síle 2500 Pa a kvalitním systémem nasávání Hurricane PRO, který se postará o nečistoty na všech typech podlah. Robot má k dispozici dva boční kartáčky, které zvládnou vyčistit i těžko přístupná místa, a také speciální kartáč Animal Brush, který si skvěle poradí se zvířecími chlupy. Niceboy ION Charles i9 můžete pohodlně ovládat hlasem. Vysavač má zabudovanou podporou hlasových asistentů Amazon Alexa a Google Assistant. Samozřejmostí je aplikace, díky které můžete vysavač ovládat odkudkoliv.

Podívejte se i na další vysavače ve slevě:

Dnes nejčtenější

.