Zavřít reklamu

Nejnovější vlajkové lodě mezi smartphony řady Galaxy S od společnosti Samsung byly představeny teprve včera, internet ale na jejich představení reagoval doslova rychlostí blesku. Výjimku v tomto směru netvořil ani zakladatel společnosti Nothing Carl Pei, který si do novinek patřičně rýpnul.

Řada Samsung Galaxy S23 sice obsahuje několik vylepšení, zároveň se ale v některých směrech velmi podobá smartphonům předchozí řady Galaxy S22. Právě tato skutečnost poskytla bývalému spoluzakladateli společnosti OnePlus a současnému generálnímu řediteli společnosti Nothing Carlu Peiovi inspiraci pro jeho nejnovější rýpnutí do nových vlajkových lodí společnosti Samsung. Pei zveřejnil na svém Twitteru anketu, ve které se ptá svých sledujících, co si myslí o telefonech řady Galaxy S23. Na výběr měli sledující dvě možnosti: „Vzrušující“ a „Nudný“, přičemž v době psaní tohoto článku měla druhá možnost přes 55,5 % z více než 21 tisíc hlasů.

Kromě ankety zveřejnil Pei na svém Twitteru také populární meme, na kterém muž v kostkované košili nadšeně rozbaluje naprosto totožnou košili. Pei tím naráží na fakt, že modely S22 a S23 jsou od sebe v některých směrech na první pohled k nerozeznání. Když pomineme design, Galaxy S23 Ultra a Galaxy S22 Ultra se od sebe samozřejmě v mnohém liší – ať už po stránce výkonu, fotoaparátu nebo odolnosti. Společnost Samsung se zatím k Peiově příspěvku nijak nevyjádřila.

Dnes nejčtenější

.