Zavřít reklamu

To, že společnost OnePlus chystá svůj vlastní tablet s Androidem od nás již víte. Ten den D, tedy jeho oficiální představení, má přijít už zítra, přičemž nyní uniklo video, které podrobněji ukazuje nejen jeho design, ale také stylus a přídavnou klávesnici.

Právě zítra má OnePlus uvést smartphone OnePlus 11 do globální distribuce, a při té příležitosti odhalit světu i svůj první tablet s Androidem. Samozřejmě neznáme žádné bližší specifikace příslušenství, je ale evidentní, že se hodně inspiruje iPadem Pro Applu, stejně jako u Galaxy Tab S8 Samsungu.

Právě řada Galaxy Tab S8 Samsungu je jeho vrcholným tabletovým portfoliem, a zároveň tím nejlepším, co na poli Android tabletů seženete. Novinka od OnePlus tak má potenciál přebrat jihokorejskému obrovi nějaké ty zákazníky. Jestli se to dá říci i o majitelech iPadu, samozřejmě záleží na tom, jak jsou ti svým používáním zařízení svázáni v ekosystému amerického výrobce.

Podrobnosti o specifikacích tabletu OnePlus Pad jsou docela vzácné a jedinou informací je, že obrazovka bude měřit 11,6 palce. Stylus by nicméně měl nabízet proměnlivou citlivost na tlak, a pravděpodobně by měl být na tabletu bezdrátově nabíjen, právě jako to umí iPady i Galaxy Taby. Jestli bude součástí balení, není známo. Apple Pencil si musíte koupit zvlášť, S Pen je k tabletům Galaxy přibalen.

Dnes nejčtenější

.