Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Nový král střední třídy je tady. POCO X5 Pro zamířil na pulty českých prodejců a v prvních dnech prodeje je o pětistovku levnější. Jedině u Mobil Pohotovosti ale můžete ušetřit dalších 500 korun díky bonusu k výkupu a také jako dárek získáte 3letou záruku, kterou žádný jiný prodejce v Česku k telefonu zdarma nenabízí. Stejná nabídka přitom platí i pro levnějšího sourozence POCO X5.

POCO_X5_Pro_colors

POCO X5 a POCO X5 Pro přináší do kategorie telefonů střední třídy svěží vítr a leckterým modelům od konkurence mohou i pořádně zatopit. Obzvlášť vybavenější POCO X5 Pro je povedený telefon s více než slušnými parametry a skvělou cenou. Za akční cenovku 8 490 Kč (běžně 8 990 Kč), která platí pouze do 19. února, nabídne kvalitní 120Hz AMOLED displej, výkonný čipset Snapdragon 778G, 8GB RAM, 256GB úložiště, podporu 5G sítí či velkou baterii s kapacitou 5 000 mAh a podporou rychlého 67W nabíjení. Povedený je i 108Mpx fotoaparát doplněný o širokoúhlý a makro objektiv.

U Mobil Pohotovosti můžete POXO X5 Pro sehnat už za 7 990 Kč, a to díky kombinaci akce a bonusu k výkupu. Stačí jen při jeho koupi prodat svůj starý telefon, tablet, chytré hodinky nebo herní konzoli – bonus získáte navíc k výkupní ceně zařízení. Kromě toho získáte k telefonu dárek v podobě 3leté záruky zdarma.

1520_794_POCO_X5_Pro

Dnes nejčtenější

.