Zavřít reklamu

Stejně jako mnoho moderních hodinek se systémem Wear OS i hodinky Pixel Watch od společnosti Google upouští od starší verze aplikace Wear OS ve prospěch vlastního řešení v aplikaci Pixel Watch. Co od její aktualizace mohou uživatelé očekávat?

Aplikace jako taková neumí nic extra zvláštního – prakticky slouží především ke spárování hodinek s telefonem a úpravě jejich nastavení. Společnost Google v druhé polovině tohoto týdne oznámila, že je opět k dispozici nová aktualizace pro aplikaci Pixel Watch, a zároveň také prozradila, jaké novinky tato aktualizace přináší a co od ní mohou uživatelé očekávat. Majitelé chytrých hodinek Pixel Watch se mohou v rámci příslušné aplikace těšit na edukativní informace o tom, jak na hodinkách aktualizovat aplikaci Fitbit EKG, jak používat nastavení pro synchronizaci kalendáře, nebo třeba nové nástroje, jejichž prostřednictvím bude možné poskytovat v případě potřeby zpětnou vazbu.

Mezi další novinky, které aktualizace aplikace Pixel Watch přinese, patří také dílčí opravy chyb za účelem zlepšení kvality aplikace. Google uživatele vyzývá k tomu, aby aktualizaci nezanedbávali ani tehdy, kdy jsou pro ně novinky neatraktivní nebo nevyužitelné. K postupnému šíření aktualizace aplikace Pixel Watch došlo teprve dneska, je tedy možné, že si budete muset ještě nějakou chvilku počkat. Zároveň to vypadá, že by se funkce této aplikace mohly možná v budoucnu ještě více rozšířit.

Dnes nejčtenější

.