Zavřít reklamu

Ve světě technologií není ničím mimořádným, že se od sebe jednotliví výrobci v některých směrech často informují. Když společnost Apple přišla loni se svými iPhony řady 14 Pro, vybavenými funkcí Dynamic Island, začal se tento prvek objevovat u řady konceptů Android smartphonů. S vlastní verzí Dynamic Island přichází nyní také RealMe, funkce nese název MiniCapsule.

Od chvíle, kdy Apple poprvé ukázal novou funkci Dynamic Island pro iPhone 14 Pro, se Android komunita začala předhánět v jejím zavádění do operačního systému Android. Již nyní se začínají objevovat aplikace, které tuto funkci umí simulovat, až nyní se o vlastní verzi Dynamic Island pokusil i samotný výrobce. V galerii níže se můžete podívat, jak vypadá Dynamic Island – v tomto případě MiniCapsule – na konceptu smartphonu RealMe.

Redaktoři serveru 9to5 Google si na Twitteru viceprezidenta společnosti Realme Madhava Shetha všimli snímků chystaného smartphonu této značku. Sheth v souvisejícím tweetu poukazoval na novou funkci s názvem MiniCapsule, která připomínala applovský Dynamic Island. Ve výřezu v horní části displeje smartphonu si můžete všimnout indikátoru nabíjení telefonu. Obrázky se nicméně na Twitteru příliš dlouho neohřály, Sheth je zanedlouho smazal. Internet si ale naštěstí pamatuje vše, takže si záběry můžete prohlédnout v galerii tohoto článku. Dynamic Island má své příznivce i odpůrce, rozhodně se ale jedná o zajímavou funkci, která nabízí obrovský potenciál využití.

Dnes nejčtenější

.