Zavřít reklamu

Společnost Google konečně uveřejnila svou tradiční hádanku, jejíž vyluštěním zjistíte, kdy se bude pořádat letošní akce Google I/O 2023. Datum je tedy stanoveno na 10. května a již se na ní můžete i registrovat. 

Letošní hádanka se skládala ze šesti her, z nichž každá měla nápovědu, kterou bylo třeba rozluštit. Některé z nich byly dost jednoduché – jedna z prvních hádanek vám v podstatě říká, abyste pomocí chytré slovní hříčky aktivovali první a třetí spínač. Jiné už samozřejmě už tolik ne. Zatímco některé nápovědy dávaly opačné pokyny, jedna z nich jednoduše zněla jen „do třetice všeho dobrého (±1).“

Google IO23

Na svém letošním Google I/O společnost představí více ze svého operačního systému Android, kdy oficiálně uvede už jeho 14. verzi. Předpokládá se i odhalení Pixelu 7a a konečně bychom se měli dozvědět, kdy Google vydá svůj Pixel tablet. Dle trendu z minulých let bychom se mohli dočkat i upoutávek na Pixely 8, popřípadě Pixel Watch 2 a především snad už také i první skládacího zařízení společnosti, kterému se přezdívá Pixel Fold.

Je nicméně zvláštní, že letošní pozvánka nese pouze jedno datum, místo toho, aby ohraničovala několik dní, během kterých bude akce probíhat, jako tomu bylo minulých letech. To by mohlo poukazovat na celkově menší konferenci, i když většina lidí po celém světě se stejně pravděpodobně vzhlíží jen k hlavní Keynote.

Dnes nejčtenější

.