Zavřít reklamu

Už minulý týden zveřejnil na sociálních sítích někdo ze zaměstnanců Lenova komentář týkající se obchodu s telefony Legion. Podle něho se společnost rozhodla zcela ukončit svou činnost v oblasti herních telefonů.

V návaznosti na toto tvrzení se magazín Android Authority obrátil na společnost Lenovo s žádostí o komentář. Mluvčí  později serveru skutečně potvrdil, že společnost ukončí veškeré podnikání s telefony Legion.

„Společnost Lenovo v rámci širší obchodní transformace a konsolidace herního portfolia ukončuje výrobu mobilních herních telefonů Legion se systémem Android. Jako lídr v oblasti herních zařízení a řešení je společnost Lenovo odhodlána rozvíjet herní kategorii napříč formami a zaměřit se na oblasti, kde může globální herní komunitě přinést největší hodnotu.“

Vzhledem k tomu, že Lenovo tedy ukončilo výrobu herních telefonů, nevypadá to s budoucností tohoto segmentu příliš růžově. Xiaomi se ostatně v poslední době také potýká s určitými problémy ve své řadě Black Shark a ve svém závodě propouští stovky zaměstnanců. Například ASUS vypadá ale stále silný. Na 13. dubna má naplánované oznámení modelu ROG Phone 7.

Dnes nejčtenější

.