Zavřít reklamu

Komerční sdělení: EVOLVEO rozšiřuje svoji nabídku produktů pro videodohled o tři nové sady kompletních systémů Detective, které zabezpečí soukromé domy i byty ale také firemní prostory, kanceláře, sklady i výrobní haly. Bezdrátové kamerové systémy Detective WN8 Smart, Detective POE8 Smart a Detective IP8 Smart využívají aplikaci EVOLVEO Smart pro iOS a Android. Jednotlivé sady se skládají ze čtyř kamer a NVR jednotky, ke které lze připojit monitor. Kamery jsou vybavené nočním IR přísvitem a splňují normy IP 66. Jsou tedy vhodné i pro venkovní využití. NVR jednotky všech uvedených systémů podporují až 8 kanálů a systémy mohu být tedy dále rozšířeny pomocí dalších čtyř kompatibilních kamer řady EVOLVEO, včetně vysoce odolné kamery typu antivandal. Jednotka NVR má pozici pro disk SATA 3,5 nebo 2,5 palce pro kapacitu až 8 TB uložených dat.

Zabezpečovací kamerový systém pro videodohled EVOLVEO Detective IP8 SMART poskytuje záznam v rozlišení FULL HD 1920 × 1080 px a využívá kamerový snímač 2Mpx CMOS. Bezdrátové kamery jsou napájeny přes napájecí adaptér. Systém využívá připojení LAN a vedle aplikace SMART podporuje iCMS aplikace pro Windows a protokol ONVIF pro snadné zapojení dalších kamer do systému.

Zabezpečovací kamerový systém pro videodohled EVOLVEO Detective POE8 SMART, jehož kamery využívají napájení POE (přímo z NVR jednotky), poskytuje záznam ve FULL HD rozlišení a stejně jako sada EVOLVEO Detective IP8 SMART podporuje aplikace SMART i iCMS pro Windows a protokol ONVIF.

Zabezpečovací kamerový systém pro videodohled EVOLVEO Detective WN8 SMART je vybaven bezdrátovými kamerami (2Mpx CMOS pro FULL HD) s napájecím adaptérem, které mají dosah od hlavní jednotky v zástavbě 15 – 25 m a v otevřeném prostranství až 50 m. Opět nechybí podpora aplikace SMART i iCMS pro Windows a protokolu ONVIF.

Kamerové systémy EVOLVEO Detective lze rozšířit o další kamery v různých provedeních. Například o kameru EVOLVEO Detective WIP 2M SMART, která je plně samostatná a podporuje ONVIF protokol, díky kterému je možné ji přidat pod jeden kamerový systém.

Další informace k dohledovým kamerovým systémům EVOLVEO a produktům pro jejich rozšíření najdete zde.

Dostupnost a cena

Zabezpečovací kamerový systém EVOLVEO Detective IP8 SMART je dostupný prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců již za 6 690 Kč včetně DPH.

Zabezpečovací kamerový systém EVOLVEO Detective POE8 SMART za cenu 7 290 Kč včetně DPH a EVOLVEO Detective WN8 SMART také za 7 290 Kč včetně DPH.

Dnes nejčtenější

.