Zavřít reklamu

Google to nevydržel a ještě před svou konferencí I/O, kterou má na pořadu dne až příští týden, pustil v příspěvku na Twitteru podobu své připravované skládačky. Ta jasně potvrzuje dosavadní úniky. Důležité ale je, že Google tímto produkt skutečně potvrdil.

Marketingový tým se s příspěvkem hodně činil, protože se svezl na popularitě Star Wars, kdy svět tento fenomén oslavuje právě 4. května. Slogan v příspěvku tedy zní „May The Fold Be With You.“ Jednoduše to jde přeložit jako „Ať vás Fold provází.“ Příspěvek ještě odkazuje na datum 10. května, což je právě termín úvodní keynote k vývojářské konferenci společnosti. Zde tedy bude tato novinka skutečně představena.

Google spustil i speciální webové stránky Foldu, nicméně nic kromě samotného videa ještě neobsahují. Můžete se zde ale přihlásit k odběru novinek. Kdy přijde první ohebné zařízení Googlu na trh, není samozřejmě známo, jsou zde ale dvě varianty. První se přiklání k létu, druhá až k podzimu, kdy půjdou do prodeje i Pixely 8. Je však otázkou, zda bude v takovém případě chtít Google brát jednomu či druhému produktu případnou slávu.

Dnes nejčtenější

.