Zavřít reklamu

Apple i Samsung vydávají své chytré hodinky každý rok, řada Fitbit od Googlu bývá ale aktualizována ve dvouletém cyklu. Podle poslední zprávy však bude Google u hodinek Pixel Watch používat stejný roční cyklus vydávání, jako konkurence. Nové Pixel Watch, které se pravděpodobně budou jmenovat Google Pixel Watch 2, můžeme tedy pravděpodobně očekávat na podzim.

Google Pixel 8 a 8 Pro by měly vyjít v říjnu, o Pixel Watch 2 ale zatím nemáme žádné bližší podrobnosti. Mezi některé spekulace však patří, že celkový design se nijak drasticky nezmění, jen bychom se měli dočkat většího displeje s menšími rámečky. Očekáváme i stejný systém uchycení řemínků. Co se týče vnitřností, možná se objeví Snapdragon W5+ vyrobený 4nm výrobním procesem, což může mít vliv i na delší výdrž.

Google má už na 10. května naplánovanou akci Google I/O, na které budou pravděpodobně debutovat telefony Google Pixel 7a a Pixel Fold (stejně jako znovuzrozený tablet Googlu). Společnost by také mohla rovnou nabídnout několik upoutávek na budoucí produkty, mezi kterými by mohly být právě i Pixel Watch 2, stejně jako se tak stalo loni s první generací. Pixel Watch Googlu jedou na stejném systému Wear OS, jako Galaxy Watch 4 a 5 Samsungu, kterým jsou tak největší konkurencí.

Dnes nejčtenější

.