Zavřít reklamu

Společnost Nothing má v plánu cílit se svým druhým smartphonem o něco výše, než tomu bylo v prvním modelu, ani tak se ale nebude jednat o vlajku schopnou konkurovat aktuálně nejvýkonějším strojům. Může za to použití loňského čipu Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, což nyní potvrdil CEO společnosti Carl Pei.

Vadí to ale? Podle něho nikoli. Ve svém tweetu jej totiž chválí, kdy toto rozhodnutí poté dále rozvádí v přítomném vláknu. Zmíněný čip totiž poprvé dorazil do zařízení, jako je OnePlus 10T nebo Samsung Galaxy z Fold4 a byl pro svůj výkon a vynikající účinnost chválen napříč celým světem. Takže i když to není Snapdragon 8 Gen 2, měl by to být dostatečně výkonný čip, který navíc pomůže snížit pořizovací náklady.

S tímto čipem by navíc měl být Nothing Phone (2) téměř dvakrát výkonnější, než první telefon výrobce. Možná zajímavější zprávou kolem Nothing Phone (2) je však to, co se děje v zákulisí. Společnost Inverse totiž hlásí, že Nothing láká talenty z OnePlus (tuto značku Carl Pei spoluzakládal), aby podpořila její nové produkty. Patří sem i bývalý hlavní marketingový ředitel Kyle Kiang, který se zjevně ujme vedení s globálním uvedením Nothing Phone (2). Novinky Nothingu bychom se měli dočkat v létě.

Dnes nejčtenější

.