Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Společnost Western Digital oznámila, že rozšířila svou řadu oficiálně licencovaných SSD disků pro PlayStation® o vylepšený disk WD_BLACK SN850P NVMe pro konzole PS5 s kapacitou až 4 TB. 1

Nový SSD disk má vyšší kapacitu a rychlost než předchozí generace a exkluzivní design chladiče s logem PlayStation. Nyní je k dispozici v kapacitě až 4 TB, takže hráči mohou zvýšit kapacitu svého úložiště u PS5® až čtyřikrát. To přináší větší flexibilitu pro ukládání a hraní až 100 her.2 SSD disk WD_BLACK SN850P NVMe pro konzole PS5 navíc nabízí vyšší rychlosti ve srovnání s předchozí generací, takže hráči mohou snáze držet krok s dnešními špičkovými herními tituly. Za zmínku stojí zcela nový design chladiče, který byl optimalizovaný speciálně pro PS5®. Nový SSD disk nabízí snadnou a bezproblémovou instalaci.

„Pokračování spolupráce se společností Sony Interactive Entertainment na vývoji inovací nám umožňuje i nadále plnit náš závazek vytvářet řešení, která hráčům zlepšují herní zážitek,“ uvedla Susan Park, viceprezidentka pro globální strategická partnerství společnosti Western Digital.

Díky svým inovativním vylepšením poskytuje oficiálně licencovaný, nový disk WD_BLACK SN850P NVMe SSD pro konzole PS5 všem hráčům jistotu, že své nové a oblíbené tituly mají uloženy na disku, který byl certifikován a testován pro nejnovější hry na platformě PS5.  

WD_BLACK SN850P NVMe pro PS5 je k dostání prostřednictvím vybraných prodejců a také v online obchodě Western Digital Store za doporučenou cenu od 3 514 Kč (1 TB) přes 5 621 (2 TB) až po 11 732 Kč (4 TB).

Produkty WD_Black lze zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.