Zavřít reklamu

Google Pixel Watch uvedené na trh loni v říjnu přišly s čipem Exynos 9110 SoC. Před několika měsíci jsme však z úst Googlu slyšeli, že 2. generace přijde se Snapdragonem série W5, přičemž nebylo jasné, zda to bude W5 nebo W5+ Gen 1. Nyní přišla informace, že se bude jednat o W5 Gen 1.

Nový čip by měl přinést vylepšení efektivity, které by ve spojení s o něco větší baterií (306 mAh vs. 294 mAh) mělo mít za následek lepší výdrž než tomu bylo u první generace. Únik také tvrdí, že Google Pixel Watch 2 budou mít stejné masivní černé rámečky kolem displeje jako jejich předchůdce, ale chytré hodinky budou obsahovat 1,2“ kruhový OLED displej s rozlišením 384 x 384 pixelů pocházející z dílny Samsungu namísto BOE.

Pixel Watch 2 poběží na Androidu 13 Wear OS 4 hned po vybalení a s podporou bezproblémových aktualizací, což by bylo poprvé u chytrých hodinek. Budou také dodávány s ultraširokopásmovým připojením (UWB), které by mohlo hodinky umožnit použit pro přesné vyhledání zařízení, odemykání auta pomocí digitálního klíče do auta atd. Dočkat bychom se měli na podzim.

Dnes nejčtenější

.