Zavřít reklamu

Jsme sotva měsíc od další velké události Googlu, od které se očekává, že na ní společnost oznámí Pixel 8 a Pixel 8 Pro. Zatímco se zvěsti a spekulace každým dnem poměrně dobře hromadí, Google sám nám dává ten nejlepší pohled na Pixel 8 Pro díky zařízení, které se objevuje na Pixel Phone Simulatoru.

Ten potvrdil několik dalších důležitých detailů. Za prvé, Pixel 8 Pro bude k dispozici ve třech různých barvách: Sky, Porcelain a Licorice. Toto navazuje na trend Pixelu 7 Pro, který také přišel ve třech barevných provedeních, ale Google zahazuje jeho Lemongrass a Snow ve prospěch Porcelain a Licorice. Možná ještě důležitější je, že Phone Simulator také potvrdil, že Pixel 8 Pro bude skutečně obsahovat slot na SIM kartu. Předchozí rendery naznačovaly, že Google možná přejde pouze na eSIM.

A konečně, zvěsti o přidání teplotního senzoru Googlem do svého vlajkového zařízení se zdají být skutečně pravdivé. Senzor se nachází pod bleskem, na zadní liště fotoaparátu. Kromě toho se zdá, že se Google opravdu soustředí na doladění celkového designu svého dalšího telefonu. Boční lišty se také zdají být o něco více zploštělé a přitom stále zakřivené, aby se ideálně setkaly se zadním sklem. Možná ještě zajímavé je, že displej Pixelu 8 Pro, alespoň v Phone Simulatoru, je zcela plochý. Na používání zakřivených displejů mezi nejlepšími telefony s Androidem totiž narůstají stížnosti a Google je připraven být jedním z prvních, kdo se jich zbaví. K oficiálnímu představení dojde 4. října.

Dnes nejčtenější

.