Zavřít reklamu

Ceký technologický svět ví, že Apple zítra představuje nové iPhony a Apple Watch. Jenže Google má premiéru svých nových telefonů a hodinek plánovanou až na 4. října. I proto musí přilévat olej do ohně, aby jeho akce zcela nezapadla v hypu kolem Applu. Vydal tak upoutávky, ve kterých ukazuje jak Pixely 8, tak Pixel Watch 2.

I když je první video vlastně upoutávkou na samotnou akci, kde můžeme jen letmo vidět připravované produkty, a to včetně sluchátek, tak to druhé už se jeví jako klasická reklama. Jde v ní o hodinky Pixel Watch 2, které ale od první generace prakticky nerozeznáte – tedy ano, měly by být tenčí, jenže bez přímého porovnání to vidět opravdu není. I tak ale přijdou ještě nějaké novinky.

Na dýnku hodinek je totiž patrné, že mají odolnost IP68, což je jasný posun, protože první generace žádné hodnocení nemá (jen 5ATM ohledně voděodolnosti). Certifikace zmiňuje, že by Pixel Watch 2 měly vydržet v hloubce 1,5 m po dobu 30 minut. Také zde můžeme vidět senzor EDA. který používají produkty Fitbitu ke sledování stresu.

Dnes nejčtenější

.