Zavřít reklamu

Nové uniklé obrázky, které zveřejnil Evan Blass v síti X (Twitter), ukazují Xiaomi 13T na snímcích vypadajících jako oficiální rendery. Jak je známo, toto zařízení pravděpodobně rozšíří portfolio společnosti střední třídy, i když jeho prémiový design tomu rozhodně nenapovídá.

Na zveřejněných obrázcích je vidět zadní strana zařízení stejně jako rámeček. Záda se zdají být vyrobeny z umělé kůže, rámeček naopak vypadá jako hliníkový. Už dříve jsme však byli překvapeni kam až tato čísnká společnost dokáže jít s cenou, a to samozřejmě v dobrém slova smyslu. Fotografie jinak představují Xiaomi 13T v barvách baby blue a black. Je však poměrně velká šance, že barevných variant uvidíme ještě víc (minimálně zelenou).

Možná zajímavější než samotné fotografie je ale video, které leaker sdílel. To je zaměřeno na fotoaparát a je doprovozeno českými texty, což jasně značí, že je jeho původ v tuzemsku. Zadní straně telefonu samozřejmě dominuje čtvercový modul fotoaparátů, ve kterém jsou dva senzory. Na nich spolupracovala světoznámá Leica. Zdá se, že představení této netrpělivě očekávané novinky je už za rohem. Dojít by k němu mělo 26. září v Berlíně. Ke koupi dostanete 6měsíční záruku na displej, předplatné YouTube Premium na 3 měsíce a 100 GB prostoru na Google One na 6 měsíců.

Dnes nejčtenější

.