Zavřít reklamu

Google představil Pixel Watch 2, tedy druhou generaci svých chytrých hodinek. I když vypadají na první pohled téměř identicky, změn je oproti první generaci docela hodně.

Hliník namísto oceli

Google sáhnul po levnějším hliníku namísto oceli, ale protože je leštěný, rozdíl poznáte snad jen v oblasti odolnosti a váhy. Novinka je totiž díky tomu skutečně lehčí.

Lepší digitální korunka

Snad nejpodstatnějším vylepšením hardwaru je digitální korunka, která je mnohem hladší a rychlejší. Přítomna je i podpora inerciálního posouvání.

Nabíjení

Zařízení upouští od bezdrátového nabíjení s novým systémem založeným na kontaktních kolících, který pochází z Fitbit Sense 2 a Fitbit Versa 4. Čtyři kolíčky na spodní straně hodinek zajistí o něco rychlejší nabíjení, magnetický puk také zajišťuje lepší uchycení.

Nové senzory

Pixel Watch 2 používají nové aktualizované senzory. Senzor srdečního tepu byl přepracován a nabízí pět čidel pro zjišťování srdečního tepu. Google říká, že díky většímu rozměru a dalšímu hardwaru budou nové hodinky mnohem přesnější při měření srdeční frekvence, zejména když se pohybujete. Je zde také nový snímač EDA, stejně jako na Fitbit Sense 2. Více se dočtete na blogu Googlu.

Dnes nejčtenější

.