Zavřít reklamu

Podle ohlasů i testů je sice displej Pixelu 8 Pro „neuvěřitelně dobrý“, ani jemu se ale nevyhýbají jisté problémy. Někteří uživatelé totiž hlásí podivnou chybu neustále zapnutého displeje, která způsobuje, že se text na něm zobrazuje v růžové nebo žluté barvě.

Od té doby, co Google minulý týden odeslal první kusy Pixelů svým zákazníkům, se na Redditu začaly objevovat zprávy konkrétně se týkající Pixelu 8 Pro. Ti popisují, jak se jim na Always On displeji zobrazuje text v růžové a/nebo žluté barvě. Problém se navíc netýká celého panelu, ale pouze malé jeho části, obvykle na straně nebo nahoře, kde text začíná měnit svou barvu z původní bílé. Když se ale displej plně rozsvítí, vše vypadá standardně, a to dokonce i pokud jde o text. Někteří uživatelé uvádějí, že se to děje především v prostředí se slabým osvětlením.

Zprávy o tomto problému se primárně točí kolem stabilní verze softwaru Pixelu 8 Pro (na Pixelu 8 se o podobné chybě ještě nikdo nezmínil), ale údajně se to děje také na Androidu 14 QPR1 Beta. Jestli se jedná o hardwarovou chybu nových Pixelů je spíše nepravděpodobné, i když možné. Doufejme, že půjde jen o softwarový bug který se vyřeší jednoduchou aktualizací.

Dnes nejčtenější

.