Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud hledáte opravdu skvěle vybavený telefon pod deset tisíc, jste na správném místě. Novou Motorolu Edge 40 Neo teď koupíte u Mobil Pohotovosti už za 9 499 Kč, a to díky bonusu k výkupu. Nejenom, že jde o nejnižší cenu na trhu, ale navíc ještě k telefonu dostanete jako dárek kvalitní kávovar od italské značky Lavazza v hodnotě několika tisíc.

Špičková výbava pod 10 tisíc

Motorola nám poslední roky dokazuje, že umí nabídnout opravdu skvěle vybavené smartphony za velmi zajímavé ceny, a nová Edge 40 Neo je toho jasným důkazem. Nabídne špičkový 144Hz AMOLED displej s integrovanou čtečkou otisků prstů, 50Mpx foťák s optickou stabilizací, nejvyšší voděodolnost IP68, velkou 5 000mAh baterii, rychlé 68W nabíjení a v neposlední řadě v této cenové kategorii velmi štědrou 12GB RAM a 256GB uložiště.

Motorola_edge_40_neo_all_colors

To vše nyní za cenu jen 9 499 Kč (běžně 10 999 Kč), pokud u Mobil Pohotovosti při koupi Edge 40 Neo zároveň prodáte svůj starší telefon, tablet, chytré hodinky, notebook nebo třeba herní konzoli. Výslednou cenu si můžete rozdělit i do splátek a v rámci speciální služby Koupíš, Prodáš, Splácíš vás nová Motorola vyjde už na 300 Kč x 26 měsíců.

Kávovar Lavazza zdarma

Skvělé parametry a nejnižší cena ale nejsou to jediné, proč se Edge 40 Neo teď tolik vyplatí. Motorola totiž k telefonu aktuálně dává kvalitní kávovar Lavazza A Modo Mio Jolie v hodnotě tří tisíc zcela zdarma. Akce platí do vyprodání omezených zásob, tudíž je vhodné s nákupem příliš dlouho neotálet.

1520_794_Motorola_Edge_40_Neo_Lavazza

Dnes nejčtenější

.