Zavřít reklamu

Honor využil probíhající události Snapdragon Summit 2023 k oznámení toho, že jeho nadcházející řada Magic6 bude poháněna vrcholným čipem Snapdragon 8 Gen 3. Bude tedy využívat vestavěné generativní jazykové modely umělé inteligence nové generace čipsetu k pohánění svého nového osobního asistenta jménem YOYO.

Velký jazykový model bude moci využívat až 7 miliard parametrů a díky tomu, že je přímo v zařízení, nebude nutné k práci s ním posílat žádná další (a osobní) data někam na servery. To znamená, že budete moci vyzvat osobního asistenta, aby odpovídal na otázky, vytvářet krátká videa s fotografiemi a záběry uloženými ve vašem zařízení a on vám bude schopen poskytnout odpovědi specifické výhradně pro vás.

Další novinka se nazývá Magic Capsule, což je multimodální interakce založená na sledování očí a na technologii Snapdragon Seamless. Honor zatím neuvedl časový rámec pro oznámení očekávané řady Magic6, ale obecně předpokládáme, že dorazí do konce března příštího roku, kdy byla představena série Magic5.

Dnes nejčtenější

.