Zavřít reklamu

Smartphone Realme GT5 Pro ještě nemá datum svého oficiálního představení, ale marketingový ředitel společnosti o něm prozradil další podrobnosti. Dva týdny poté, co potvrdil, že telefon bude pohánět Snapdragon 8 Gen 3, nepřímo odhalil, že displej nové vlajkové lodi společnosti dosáhne jasu 3 000 nitů.

Konkrétně uvedl, že Realme GT5 Pro bude mít nejjasnější displej v segmentu chytrých telefonů a že půjde o „všestranně epický“ upgrade, přičemž zážitek z obrazovky bude vůbec ten nejlepší na trhu. Displej bude pravděpodobně vyroben čínskou společností BOE, protože právě ta nedávno oznámila, že vyvinula nový panel dosahující jasu 3 000 nitů, a to ve spolupráci s Oppo a OnePlus. Realme je součástí stejné skupiny, a protože by měl být jeho vrcholný telefon uveden dříve než vlajky zmíněných značek, tak je v tomto prvenství jednoduše předběhne.

Displej bude mít rozlišení 1220p a měl by mít extrémně tenké rámečky a mírně zakřivené boky. Telefon již prošel certifikaví TENAA a jeho představení se očekává každým dnem.

Dnes nejčtenější

.